Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

A menedzsment művészete

Ár:
4.950 Ft
4.699 Ft
Kiadói kedvezmény: 5%
ISBN/vonalkód: 9789639659445
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető

Leírás

Henry Mintzberg napjaink egyik meghatározó és legtöbbet hivatkozott üzleti gondolkodója, sokan őt tartják a stratégiai menedzsment legnagyobb gurujának. A McGill Egyetem professzora, több, általa is alapított nemzetközi mesterképzés oktatója és számos díj birtokosa. Közismertségét annak a kritikus szemléletének köszönheti, mellyel több, addig szilárdnak hitt menedzsmentelméletet kérdőjelezett és cáfolt meg. Mintzberg gyakorlatilag minden olyan témával foglalkozott, amely valamilyen módon kapcsolódik a menedzserek munkájához. Széles körű munkássága miatt több terület is a saját szakértőjének tekinti. A kötetünkben tematikusan összegyűjtött cikkekkel mutatjuk be széles körű munkásságát. Reméljük, hogy diákok, tanárok és üzletemberek is megtalálják majd a számukra izgalmas és hasznos cikkeket. 

Henry Mintzberg 2006-ban nyerte el a Rajk László Szakkollégium Herbert Simon-díját. A díjat olyan elméleti szakemberek kaphatják, akik munkásságukkal jelentősen hozzájárultak a gyakorlati üzleti problémák megoldásához és meghatározó képviselői egy-egy menedzsmentterületnek. Az eddigi díjazottak között szerepel James G. March, Michael C. Jensen, Robert M. Grant, C. K. Prahalad és Hå
kan Håkansson. 

Itt olvasható a Henry Mintzberg 75. születésnapja alkalmából készült poszt az Alinea könyvesblogon.

Lapozzon bele a könyvbe!

Copyright oldal
Tartalom
Előszó
A stratégia fogalmának feltárása

Diverzifikáció: fikció és tények
A bal oldal tervez, a jobb oldal szervez
A döntéshozatal nem az, aminek gondolod

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 07. 31.