Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Tudás és stratégia

Ár:
3.950 Ft
3.357 Ft
Kiadói kedvezmény: 15%
ISBN/vonalkód: 9789639659261
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Robert M. Grant neve ismerősen csenghet azok számára, akik foglalkoztak már vállalatelméletekkel és stratégiai menedzsmenttel. Grant professzor neve és munkássága egybefonódik az erőforrás és tudás alapú vállalatelmélettel, illetve azok stratégiai implikációinak kutatásával. A kötet célja, hogy e két elmélet hátterének bemutatása mellett azok gyakorlati relevanciájára is rávilágítson. Így mind a stratégiai menedzsment elmélete iránt érdeklődők, mind a gyakorlati szakemberek számára érdekes válogatását adja Grant professzor sokrétű életművének.

E kötet Robert M. Grant tiszteletére készült, aki a Rajk László Szakkollégium 2008. évi Herbert Simon-díjasa. A díjat olyan elméleti szakemberek nyerhetik el, akik munkássága kiemelkedő mértékben járult hozzá a gyakorlati üzleti problémák megoldásához. Eddigi díjazottak között van James G. March, a modern szervezetelmélet egyik szülőatyja (Herbert Simon társzerzője), Henry Mintzberg, a stratégiai menedzsment guruja és Michael C. Jensen, a megbízó-ügynök elmélet klasszikusa.


Lapozzon bele a könyvbe!

Copyright oldal
Tartalom
Előszó
A versenyelőny erőforrás alapú elméletének jelentősége a stratégia-alkotásban

A minőségfejlesztés nyomában: A tervezés és a megvalósítás problémái
A vállalati számviteli botrányok stratégiai háttere

 

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 05. 14.