Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Új menedzsmentparadigmák felé

Ár:
3.950 Ft
3.357 Ft
Kiadói kedvezmény: 15%
ISBN/vonalkód: 9789639659438
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Stratégiaalkotás, alapvető képességek, az értékteremtés új szemlélete, a piramis alján lévő üzleti lehetőségek, diverzifikált multinacionális vállalatok

Elérhetőség: Raktáron

Leírás

C. K. Prahalad napjaink egyik legbefolyásosabb üzleti gondolkodója, akadémikus, tanár, prominens tanácsadó, számos díj birtokosa. Egyik legismertebb műve A vállalat alapvető képességei című, Gary Hamellel közösen írt cikke, mely az évek során a vállalati stratégia klasszikus, sokat idézett írásává vált.

Kötetünkben igyekeztünk Prahalad munkásságának sokszínűségét bemutatni, így a stratégiaalkotásról az alapvető képességek  (más néven lényegi képességek) mentén, az értékteremtés új szemléletéről, a piramis alján lévő üzleti lehetőségekről és a diverzifikált multinacionális vállalatokról egyaránt válogattunk cikkeket. Kiadványunkat ajánljuk minden diáknak, tanárnak és üzletembernek, aki a vállalati stratégiaalkotással kapcsolatos kérdéseire szeretne megalapozott válaszokat kapni.

Lapozzon bele a könyvbe!

Copyright oldal
Tartalom
Előszó

Stratégiai szándék
Az alapvető képességek szerepe a vállalatban
A fogyasztói érték integrálása

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!