Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Vezetőink, hol vagytok?

Ár:
3.450 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Iacocca szenvedélyes gondolatai a vezetésről, a politikáról, a kapitalizmusról és a demokráciáról.

Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető

Leírás

Lee Iacoccának, napjaink egyik legelismertebb menedzserének szenvedélyes gondolatai a (vállalat)vezetésről, a politikáról, a kapitalizmusról és a demokráciáról – globalizálódó világunk problémáiról s az igazi vezetők iránti szükségről és a hiányukról. A szerző a mai problémák fő okát a vezetők hiányában látja. Példákkal is alátámasztva kifejti, hogy milyennek kell lenniük az igazi – akár üzleti, akár politikai – vezetőknek. Provokatív, ugyanakkor a józan észre építő üzenet jelenlegi és leendő vezetőknek, s mindenkinek, aki megoldást keres a világ problémáira.

Lee Iacocca szegény olasz bevándorlók gyermekéből vált az Egyesült Államok egyik legismertebb és legelismertebb vállalatvezetőjévé. A Fordnál a ranglétrán egészen az elnöki posztig vitte, majd – miután összeütközésbe került az alapító unokájával – a másik hatalmas autógyárnál, az akkor csődközelben lévő Chryslernél folytatta karrierjét, s néhány év alatt sikeresen talpra állította a céget. A két óriásvállalatnál végzett munkájával nemcsak a világ autóiparába, hanem a menedzsment történelmébe is beírta nevét. Iacocca nyugdíjasként is igen aktív, alapítványaival és vállalkozásaival most egy jobb világért dolgozik.

Lapozzon bele a könyvbe!

Tartalom
Elég volt?

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!