Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Teljesítményprizma

Ár:
4.500 Ft
3.825 Ft
Kiadói kedvezmény: 15%
ISBN/vonalkód: 9789638630681
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Útiterv a teljesítményméréshez
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Forradalmian új látásmód, mellyel jobban megérthetjük vállalatunk működését és megfelelő lépéseket tehetünk a teljesítmény fejlesztéséhez.‟

Herman Heyns, Accenture
 

Az üzleti élet teljesítmény- és sikercentrikus. Valódi elégedettséggel és felelősséggel csak úgy élhetünk, ha egyszerre működtetjük mások és saját javunkért. A Teljesítményprizma könyv szerzői (Andy Neely, Chris Adams, Mike Kennerley) mindannyiunknak segítséget nyújtanak abban, hogy jobban megértsük, felelősen és sikeresen kezeljük üzleti kapcsolatainkat.

Pataki György, egyetemi docens,
Környezet- és Tájgazdálkodási Intézet (Szent István Egyetem, Gödöllő)

 

Azt várná az ember, hogy a szervezetek napjainkra már megoldották a teljesítménymérés problémáit. Ez azonban nincs így. A piacon lévő különböző megközelítések állandóan növekvő számát figyelembe véve üdítő élmény egy könyvben erről a kritikus problémáról olyan átfogó képet látni, amely alapos kutatás eredményeként született. A Teljesítményprizma hiánytalan útitervet kínál a teljesítményméréshez. Egyszerre találtam rendkívül érdekesnek és igen hasznosnak is.

Robert C. Camp, Best Practice Institute,
a Benchmarking című könyv szerzője

 

„Korábban rengeteg, de meglehetősen keveset mondó számot vizsgálgattunk – most eljutottunk oda, hogy a megfelelő kérdéseket tesszük fel azzal kapcsolatban, hogy hol tartunk és hová megyünk. ... Arra ösztönöz minket ez a megközelítés, hogy a legfontosabb üzleti kérdéseken dolgozzunk együtt, ahelyett, hogy az egyes funkcionális felelősségeket hangsúlyoznánk.

A Teljesítményprizma megközelítést elsők közt bevezető,
DHL vezetőinek véleményeiből

 

Lapozzon bele a könyvbe!

Tartalom
Előszó
Bevezetés
Név- és tárgymutató

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2023. 07. 28.
| 5 / 5 csillag!
2021. 02. 05.