Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Megragad

Ár:
2.950 Ft
ISBN/vonalkód: 9789639659247
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető

Leírás

Mitől olyan ellenállhatatlanok a városi legendák? Miért hatékonyabbak egyes tanórák másoknál? Miért forognak sok kultúrában hasonló közmondások? Miért terjednek el egyes politikai nézetek, míg mások süket fülekre találnak?

Az évtized végére vigyünk embert a Holdra, és biztonságban hozzuk is vissza – John F. Kennedy híres gondolata emberek millióit motiválta. Képzeljük el a hatást, ha az elnök azt mondta volna: az a küldetésünk, hogy az űrhajózási iparág nemzetközi vezetői legyünk maximális csapatszellemre koncentráló innovációval, és stratégiailag átgondolt kezdeményezésekkel. Szerencsére tudta, a homályos, elvont küldetések nem ragadják meg, nem inspirálják az embereket. Kennedy mondata megtestesíti a sikeres, ragadós gondolatok mind a hat alapelvét, melyet e könyv olvasmányos formában elénk tár: egyszerű, váratlan, konkrét, hiteles, hat az érzelmekre és történetet mond el.

A szerző testvérpár (Chip Heath a Stanford professzora, Dan Heath a Harvard volt kutatója, ma tanácsadó) történetekkel tarkított, megragadó könyve megmutatja, hogyan alakítsuk a gondolatainkat, hogy sikert arassanak: Azért írtuk meg ezt a könyvet, hogy segítsünk olyanná formálni a gondolatokat, hogy megragadjanak. A »ragadás« alatt azt értjük, hogy gondolatainkat megértik, emlékeznek rájuk, és maradandó, tartós hatást váltanak ki: megváltoztatják a közönség véleményét vagy magatartását.

Boltból visszahívott utolsó példányok, ezért kisebb kopás vagy sérülés előfordulhat a könyveken!

Lapozzon bele a könyvbe!

Tartalom
Váratlan
Konkrét, kézzelfogható
Hiteles

 

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2023. 06. 23.
Minden rendben volt a szállítással. A könyv a várakozásaimnak megfelelő!
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 17.